Gyakran Ismételt Kérdések 
             

    

     Milyen alapanyagból készülnek a zászlók?

Az általunk készített zászlókat egy speciális német kültéri sűrűszövésű zászlóselyemből készítjük, mely könnyű súlya ellenére is kitűnően ellenáll a szélnek, esőnek és a nap káros UV sugárzásának. Minél nehezebb egy zászló, annál jobban szakad a varrásoknál, mivel egy nagyobb esőzés után még a vizet is beszívja,ezáltal a tömege még nagyobb és nehezebben is szárad ki.
Rendelet szabályozza a közintézmények fellobogózását, mely előírja, hogy az ilyen épületeken a nemzeti zászlóknak szőtt textíliából kell készülni. Erre a célra is tökéletes az általunk felhasznált alapanyag, melyből gyönyörű címeres és címer nélküli zászlók készíthetők. A magyar zászlókon a címerek szitanyomottak és kontúrjuk mentén műhímzéssel kerülnek a zászlókba a sokkal jobb esztétikai látvány végett. Önkormányzati Településcímeres zászlóink is így készülnek, ezáltal sokkal dekoratívabbak. Céges és asztali zászlóinkat direkt szitanyomással állítjuk elő, mivel az ehhez használt festékek UV állósága sokszorosa a digitális technológiával előállított zászlókhoz képest és ezáltal színtartósságuk is sokkal jobb! 
Hímzett címeres Dísz - és Történelmi zászlóinkat nagy fényességű szaténselyem alapanyagból hímezzük, de e mellett lehetőség van egy korhűbb mattabb selyemből is elkészíteni, amitől sokkal autentikusabbak! zászlókészítő

A hímzésekhez semmilyen grafikai és hímző program készítési költséget nem számolunk fel!

    

             

     Vannak-e szabványméretek?

A különböző nemzetek zászlóinak nem a mérete, hanem az oldalaik aránya van meghatározva. Magyarország zászlaja a legtöbb országéhoz hasonlóan 3:2 arányú, mely azt jelenti, hogy 3 egységnyi hosszúsághoz 2 egységnyi szélesség társul. Ezzel ellentétes azonban a közintézmények fellobogózásáról szóló kormányrendelet, amely a magyar zászlók méretét 2x1, 3x1,5 vagy 4x2 méterben határozza meg. A zászlózási etikett szerint az egymás mellett elhelyezett zászlóknak azonos méretűeknek és arányúaknak kell lenniük. Oldalainkon a szabványnak megfelelő zászlókat vásárolhatják meg. Természetesen egyedi méreteket is szívesen elkészítünk. 
A reklámzászlók arányait általában a nyomandó minta jellege, míg méretét a zászlórúd magassága határozza meg.

    

             

     Mekkora rudat használjunk a zászlóhoz?

Fali zászlórúd esetében:
• 50x70 cm-es vagy 60x90 cm-es zászlóhoz : 1,5 m-es rúd 20-22mm vastagságban
• 100x150 cm-es zászlóhoz : 2 m-es rúd 25-35mm vastagságban
• 100x200 cm-es zászlóhoz : 2,5 m-es rúd 25-35mm vastagságban
Föld zászlórúd esetén: bármekkora zászló elhelyezhető figyelembe véve azt, hogy a zászló ne érjen hozzá másik zászlórúdhoz, egyéb tárgyakhoz, illetve fához. Történelmi zászlók, egyesületi zászlók, iskola zászló, cég zászló

    

              

     Tisztíthatók-e a zászlók?

Igen, a zászlók általában mosógépben 40C0-on moshatók. Kivételt képeznek ez alól a hímzett szatén zászlók, ezeket kézzel, langyos vízben lehet tisztítani. Száradás után vasalás javasolt. Tudni érdemes azonban, hogy a gépjárművek által kibocsátott szennyező anyagok által megszürkült zászlók eredeti színüket már nem nyerik vissza.
A közintézmények fellobogózásáról szóló rendelet előírja a zászlók három havonkénti tisztítását, illetve kötelező évenkénti cseréjét. Ne feledjük, hogy egy koszos vagy szakadt lobogó éppen ellenkező hatást fejthet ki, mint amire a zászlót eredetileg szántuk. Különösen illetlen dolog nemzeti lobogónk elhanyagolása.

    

              

     Milyen módon rögzíthetem zászlómat?

Amennyiben fa zászlórúdra kívánják a zászlót elhelyezni, kérjük válasszák a rögzítési módnál a bújtatós változatot: a zászlót a bújtatójánál fogva ráhúzzák a rúdra és egy vagy két szöggel az e célra varrott füleknél megtűzik.
Földzászlórúdra - amennyiben azon drótkötél vagy egyéb zsinór fut – karabinerekkel ellátott zászlót tudnak rögzíteni a kötélzeten kialakított hurkokba. Hajózászlók esetében – ha a hajón zászlórúd található – a kötözővel ellátott lobogókat javasoljuk, míg vitorlás hajók álló kötélzetén a tépőzáras lobogókat rögzíthetik egyszerűen. hímzett zászló, településcímeres zászló, falu zászló, városi zászló, önkormányzati zászló, cég zászló

    

              

     Mit kell küldenem egyedi zászló készítéséhez?

• Kb egy tenyérnyi méretű fotót, ami lehet bármilyen formátumú,ha lehet minél jobb felbontásban /jpg, gif, bmp, cdr, cmx, ai. stb.. Nem kell feltétlenül vektoros formátumban.
• Méretet, darabszámot, alapszínt és a rögzítés formáját,hogy rudas vagy karabineres... zászlókészítés, zászlók

Nem számolunk fel semmilyen grafikai és tervezési költséget sem, kérésre ingyenes látványtervet küldünk!

zászló bolt

  

     Mi is az a 3D hímzés?

Egy általunk kifejlesztett valódi technológiai újítás a hímzett zászlók világában, ami csak nálunk elérhető! A címerek, emblémák, feliratok kiemelkednek a zászlók síkjából, ezáltal valódi térérzetet nyújtanak, a címerek részletgazdagsága is ezáltal sokszorosa, legyen szó egy oroszlán motívumról vagy egy madár tollairól, amik láthatóan, tagoltan is elkülönülnek egymástól, sokkal életszerűbbek, valóságosabbak, tekintsék meg a zászlókról készült képeket,kattintson a 3d logóra és meglátják a különbséget!

     Ingyenes látványterv

Amennyiben szeretné, ingyenesen elkészítjük az Ön által megálmodott zászló számítógépes látványtervét, semmit sem kell tennie, csak elküldeni E-Mail-en ( info@zaszlokeszites.hu ) a tervezett zászló alapszínét és a rá kerülő feliratokat, emblémákat! zászlókészítés, zászlók, történelmi zászló, zászló bolt, zászló üzlet

zászló üzlet
 

     Hogyan rendelhetek? Hogyan kapom meg a zászlókat? Mennyibe kerül a Postaköltség?

 

Rendelését leadhatja E-Mail-en (info@zaszlokeszites.hu) vagy telefonon (82/421-533) is. Raktárkészleten lévő zászlókat akár 24 órán belül kézhez kaphatja! Csomagjainkat Postafutárral küldjük vagy kérés szerint más futárcéggel!A Szállítási költségek a megrendelés mennyiségétől függnek,de maximum 1690,-Ft/csomag, 50000,-Ft felett a kiszállítás díjtalan!

Nálunk nem kell előre utalnia, ráér fizetni a csomag átvétele után, miután megnézte a  megrendelt zászlókat!